Hirdetmény

Tartalomhoz ugrás

Hirdetmény

...:::Csömödéri Közös Önkormányzati Hivatal:::...
Közzététel szerző: Admin itt Hirdetmény · 15 December 2020
Értesítem a lakosságot, illetve partnereket, hogy helyi önkormányzat a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet értelmében megkezdte az egyeztetési eljárás un. munkaközi véleményezési szakaszát a településrendezési eszközök módosítása tárgyában.

 
A településrendezési eszközök módosításáról szóló rendelettel kapcsolatban a településfejlesztési és településrendezési dokumentumok, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézmények partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 7/2017. (V.2.4)  önkormányzati rendelet (továbbiakban: Partnerségi Rendelet) 1.§-a szerinti partnerek az un. tájékoztatási szakaszban javaslatot, észrevételt tehetnek, valamint véleményt nyilváníthatnak. (A Partnerségi Rendelet megtekinthető a www.csomoder.hu honlapon.)

 
 
Észrevétellel, véleménnyel a Partnerségi Rendelet szerint az alábbi un. Partnerek élhetnek:
 
Csömödér lakossága és a csömödéri ingatlantulajdonosok; a település területén működő érdekképviseleti szervek és civil szervezetek; a település területén ingatlannal, székhellyel vagy telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek; valamint a település területén működő vallási közösségek.

 
 
A közzététel időpontja: 2020. december 16.
 
Közzététel helye:

 
 
A véleménynyilvánításra az önkormányzat a lakossági fórumot  a 2020. évi LVIII. törvény 165.§ (2) bek. c) pontja alapján elektronikus úton szervezi meg, melynek időpontja 2020. december 28. (hétfő) 13.00 óra
 
 
Javaslatot, észrevételt tenni kizárólag elektronikus úton 2021. január 12-ig a polgármesterhez címzett, szövegszerű, indoklással ellátott véleményben lehet a polgarmester@csomoder.hu e-mail címre.
 
 
Tisztelettel várjuk a közreműködni kívánók véleményét és részvételét!
 
 
 
Csömödér, 2020. december 15.
 
 
 
 
 
                                                                                       Tomposné Gyuricza Judit sk.
 
                                                                                                    polgármester
 


Vissza a tartalomhoz