Csömödér szépkorú lakóit ünnepelték

Tartalomhoz ugrás

Csömödér szépkorú lakóit ünnepelték

...:::Csömödéri Közös Önkormányzati Hivatal:::...
Közzététel szerző: Korosa Titanilla itt zaol.hu · Péntek 06 Dec 2019
Az elmúlt hétvégén a település művelődési házában köszöntötték az időseket, a szervezők színes műsorral készültek erre az alkalomra.

A rendezvény kezdetén Tomposné Gyuricza Judit, a falu újonnan megválasztott polgármestere köszöntötte a szép számmal megjelent vendégeket, majd Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője szólt az egybegyűltekhez, a továbbiakban pedig Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke osztotta meg gondolatait a nyugdíjasokkal.
A polgármester köszöntőjében arról beszélt egyebek mellett, hogy az időskorúaknak számos erénye van. Ilyen a higgadtság, a türelem magukkal és másokkal szemben is. Végül azt kívánta a szépkorúaknak, hogy nehézségeik ellenére élvezzék az élet minden pillanatát, a család, a társadalom megbecsülését és azt, hogy érezzék, hogy szükség van rájuk, hiszen vannak dolgok, amiket jobban tudnak a fiataloknál, vagy csak ők tudnak.



Az ünnepi műsor első fellépői a helyi óvodások volt, majd őket a pákai iskolai diákjai követték. A továbbiakban a Körtánc Alapfokú Művészeti Iskola „FOKLA” tánccsoportjának produkciója következett, majd Nárai Dominik, a ZegaSztár egyik díjazottja előadásában anekdotákat hallhattak, Szalay Ráchel és az iklódbördőcei Cserta Dalkör zenés műsorral szórakoztatta az időseket, illetve a lenti Kelta Álom Ír Sztepp Tánccsoport tagjai is színpadra léptek. A fellépők nagy sikerű előadásai után Tomposné Gyuricza Judit polgármester köszönetet mondott azoknak, akik szerepet vállaltak az idősnap megszervezésében, illetve azoknak is, akik segítettek karácsonyi hangulatot teremteni a faluban és közreműködtek az ünnepi díszítésben. A rendezvény ezután vacsorával, beszélgetéssel zárult.



Vissza a tartalomhoz