Parkosítottak, illetve virágokat is ültettek Csömödéren

Tartalomhoz ugrás

Parkosítottak, illetve virágokat is ültettek Csömödéren

...:::Csömödéri Közös Önkormányzati Hivatal:::...
Közzététel szerző: Korosa Titanilla itt zaol.hu · Kedd 26 Máj 2020
Az orvosi rendelőnek és védőnői szolgálatnak helyet adó, nemrégiben felújított épület előtti terület parkosítása valósult meg a közelmúltban a településen. A munkálatokat az önkormányzat karbantartói, illetve a közmunka­programban foglalkoztatottak végezték el.

Tomposné Gyuricza Judit polgármester elmondta, hogy Csömödér egy újabb, sokak által látogatott területének szebbé tételét sikerült megvalósítani, hozzájárulva ezzel a falukép rendezettségéhez.
– A talajtakaráshoz szükséges kavicsot a Zalaroad Kft. ügyvezetője, Tiszai Zoltán ajánlotta fel, a levendulatöveket pedig Sabján-Ozsváth Emese agrármérnöktől, a csömödéri levendulaültetvény tulajdonosától kaptuk – tájékoztatott a részletekről Tomposné Gyuricza Judit. – Ezúton is köszönjük a két vállalkozó nagylelkű felajánlását.



A parkosítás során díszbokrokat is kiültettek, a korlátládákba pedig petúniák kerültek. A településen kihelyezett köztéri virágládákban is díszlenek már növények, valamint a hősök emlékművénél is számos virágtövet ültettek el. Az önkormányzat épülete mellett található hirdetőtábla is gazdagodott két szépen megmunkált virágládával, melyek Szomi Attila karbantartó keze munkáját dicsérik.
A virágosítás munkálatai Tomposné Gyuricza Judit mellett Lovrencsicsné Tánczos Ilona alpolgármester, valamint Orsós Gézáné közfoglalkoztatott által valósultak meg.


Vissza a tartalomhoz